top of page
Vyhledat

Znáte naše relaxační apartmá?

Aktualizováno: 20. 5. 2021

Představte si apartmá s vlastní zahrádkou, kde se můžete naplno a v naprostém soukromí ponořit do plnohodnotné relaxace a zažít skutečnou lesní lázeň.

Relaxační apartmá bylo vybudování s cílem zprostředkovat našim hostům unikátní zážitek a nový rozměr saunování a relaxace ve venkovní vířivce. Celé apartmá navíc navazuje na rozlehlý lesní areál Voděradských bučin, tudíž pojem "lesní koupel" zde nabírá nových rozměrů.


Uvnitř apartmá se nachází moderní infrasauna, relaxační koutek s pohodlnými lehátky a plně vybavená koupelna. Luxusní hydromasážní vířivku najdete naopak venku, která přirozeně navazuje na vnitřní část apartmá.


Celý zážitek zajisté umocní ručníky a župany, které jsou zahrnuty v ceně pronájmu stejně jako láhev Bohemia sektu a minerální vody. Pokud si čas strávený v relaxačním apartmá chcete zpříjemnit dalším občerstvením, po předchozí domluvě Vám můžeme s radostí zajistit ovocnou mísu, sendviče a mnoho dalšího z naší aktuální nabídky.


Rezervaci tohoto jedinečného privátního prostoru pro relaxaci těla i duše s výhledem do lesa doporučujeme provést s předstihem, ideálně již při rezervaci samotného ubytování.


Aktuální ceník pronájmu Relaxačního apartmá najdete přímo na našem webu: https://www.lesnilazne.cz/spa-relaxacni-apartma


Náš tip: Vyzkoušejte večerní pronájem Relaxačního apartmá a zažijte kouzlo lesní koupele pod širým nebem. Při troše pozornosti není těžké si uvědomit, že vůně i zvuk večerního lesa je odlišný od toho denního.







109 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page