top of page
Vyhledat

Podzimní aktivity vás nastartují

Dejte sbohem nudě ve vašem týmu! Přinášíme vám inspiraci pro podzimní firemní akce, které potěší skutečně každého.


Únava z každodenní kancelářské rutiny nemusí být samozřejmostí. Využijte moderních přístupů v budování úspěšného týmu a nastartujte se novým směrem. Není lepšího období než podzim pro výběr ideálního teambuilding programu v resortu Lesní Lázně ve Zvánovicích.

Můžeme vám zaručit, že následující nabídka váš tým nejen spojí a podpoří vznik nových nápadů, ale také zachrání celý tým před nudou a poklesem energie s přicházejícím podzimem a zimou. Rozvoj komunikace, podpora kreativního myšlení, ale hlavně skvělé vzpomínky na společně strávené chvíle se zajisté promítnou do výsledků vaší firmy!

  • Paintball

Akční a adrenalinový zážitek, který doslova probarví náladu všech hráčů, kteří na sebe střílejí želatinové barvící kuličky. Jedná se o kolektivní sport, kde je důležitá spolupráce jednotlivých hráčů. V resortu Lesní Lázně vám nabízíme možnost zahrát si paintball přímo v přilehlém lese. Paintball se standardně hraje na ohraničených hřištích, u nás se však můžete těšit na skutečnou svobodu krásného lesa, který celý zážitek jen umocní.

  • Týmový obraz

Oblíbená indoor aktivita, v rámci které více týmů tvoří jeden společný obraz. Využívá se různých výtvarných technik a jedná se o mnohem hlubší tvorbu, než se může na první pohled zdát. Do hry lze totiž zakomponovat hlavní firemní hodnoty a vize jako téma pro obraz. Jedná se o skvělou aktivitu, která baví skutečně každého – extroverty i introverty!

  • Pohodička se vším všudy

Velmi často k nám jezdí i firmy, které netouží po organizovaném celodenním programu, ale ke svému vlastnímu programu (školení či prezentace) hledají příjemné zpestření. V takovém případě všechny zúčastněné rozhodně potěšíte řízenou degustací vín či destilátů a možností zrelaxovat se v našem SPA Lesní Lázně. V těchto dnech jsme spustili kompletně novou nabídku procedur a rituálů, na výběr jsou tudíž skutečně nezapomenutelné wellness zážitky.


-----------------------------------------------------

Využijte výhod naší podzimní nabídky a vybarvěte náladu celému vašemu týmu. Protože spokojený zaměstnanec je tou nejlepší vizitkou úspěšné firmy. Zvyšující se zájem o teambuildingové programy na míru nám jen potvrzuje, že péče o zaměstnance se vám – velkým firmám, bankám i malým rodinným podnikům – skutečně vyplácí. A z toho máme nesmírnou radost.


Kontaktujte nás na REZERVACE@LESNILAZNE.CZ nebo přes kontaktní formulář.






38 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page