top of page
Vyhledat

Nejoblíbenější teambuilding letošní sezóny 2021

Jedna věc se za doby covidové významně změnila pro mnoho z nás – budování vztahů se od začátku pandemie zhoršilo. Tzv. home office se stal v mnoha firmách novou samozřejmostí. Práce na dálku však znamená méně příležitostí k osobnímu setkávání se a diskutování během pauzy na kávu, mezi schůzkami či při společné polední přestávce. Navíc jste pravděpodobně přijali nové zaměstnance, kteří doposud neměli možnost naplno „nasát“ atmosféru pracoviště a blíže se seznámit s ostatními členy týmu.

Nové okolnosti vyžadují ze strany zaměstnavatelů více kreativity a nových nápadů. Vzhledem k tomu, že kritéria poptávky po teambuildingových programech se ze strany našich klientů za poslední rok změnila, s radostí vám přinášíme tipy na nejoblíbenější programy letošní sezóny, které dokážou malý i velký tým nastartovat novým směrem.



Vodácký teambuilding

Horkou novinkou naší nabídky je teambuildingová akce pro firmy s vodáckou tématikou, která splňuje hned několik požadavků našich klientů – pobyt v přírodě, nová výzva a dobrodružný zážitek pro všechny zúčastněné.

Sázava, nejoblíbenější řeka vodáků, nabízí nový pohled na nádhernou okolní přírodu a možnost sjet to nejlepší, co můžete na Sázavě mít – peřeje Stvořidla. Pro tento celodenní teambuilding vám zajistíme dopravu i zapůjčení lodí včetně veškeré potřebné výbavy. Na vás jen zůstává výběr trasy – ideální je trasa ze Světlé nad Sázavou, nebo přímo ze Stvořidel. Vodácké dobrodružství nemůžete zakončit lépe než večerní grilovačkou v areálu resortu Lesní Lázně s nabídkou toho nejlepšího od místních farmářů a dodavatelů.


Posílení obchodních týmů

Nastartovat tým na nové pracovní výzvy či zlepšit fungování skupiny s novými zaměstnanci se jeví v současnosti jako důležitý úkol pro mnoho našich klientů.

Pro malé i velké týmy nabízíme na míru sestavené motivační semináře pro rozvoj klíčových kompetencí. Pokud budujete obchodní tým či chcete podpořit novou tvůrčí energii v rámci existujícího týmu, nepřehlédněte naší bohatou nabídku. U těchto programů velmi záleží na individuálních potřebách každého klienta, vždy je pro nás ale důležité nabídnout vyvážený celodenní program. Nejoblíbenějším doplňkem motivačního programu je například nordic walking pod vedením zkušené lektorky, který zahrnuje i účinné dechové cvičení.


Zvýhodněné konferenční balíčky all-inclusive

Máte vlastní program a hledáte plnohodnotné zázemí uprostřed přírody a jen pár km od Prahy? Nabízíme vám pronájem některého z našich salonků nebo konferenčního sálu a stravování formou plné penze za cenu již od 1690 Kč za osobu.

Tato speciální nabídka se vztahuje na malé i velké kolektivy a nabídka může být kombinovatelná s ostatními službami v rámci resortu Lesní Lázně.


----------------------------------------------

K vytvoření a udržení silného a efektivního týmu je zapotřebí aktivní rozvoj důvěry, jednoty a přátelství mezi jednotlivými členy. Právě profesionálně sestavený program na míru plný zábavy a cíleně vytvořených výzev dokáže vnést do týmu novou energii a nastartovat jej pro další vzájemnou spolupráci plnou úspěchů.

Neváhejte se na nás obrátit, s radostí vám nabídneme individuální řešení. A to, jestli jste malý tým o 10 lidech či 150 členný tým nemění nic na tom, že u nás se budete bavit od začátku až do konce.







61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page