top of page
Vyhledat

Zázračný les vás hodí do pohody

Aktualizováno: 20. 5. 2021

Poslouchat šumění stromů, nořit se do vůně všudypřítomného lesa a jen tak být v souladu s překrásnou přírodou Voděradských bučin. To je jen zlomek výhod, kvůli kterému se resort Lesní Lázně stal vyhledávaným místem pro ty, kteří touží po zklidnění, snížení stresu a opravdovému pocitu relaxace.



Resort Lesní Lázně ve Zvánovicích patří mezi ta místa, která musíte zažít a udělat si vlastní názor. Přátelskou atmosféru a příjemnou energii celého areálu lze jen těžko přenést prostřednictvím slov či fotografií. K nám se jezdí lidé regenerovat a celkově zklidnit, někdy možná i schovat před ruchem velkoměsta a každodenního shonu.


Přirozenost je významným atributem pobytu v resortu Lesní Lázně. Pokud dáváte přednost dovolené bez nutnosti oblékat se do business outfitu a svou pleť toužíte nechat dýchat bez nánosu dekorativní kosmetiky, můžeme Vám zaručit, že se Vám u nás bude líbit.


Široko daleko vyhlášené tělové rituály, vynikající farmářské snídaně, bohatá síť pěších i cyklostezek, rozlehlá zahrada s možností vychutnat si piknik, zahrát badminton či jen tak na dece číst dlouho odkládanou knihu. To vše jen přispívá k plnohodnotnému zážitku ze zaslouženého pobytu na místě, které vám nepřišlo do cesty náhodou.


Celý koncept resortu Lesní Lázně je přizpůsoben k volnosti. Stravování Vám rádi poskytneme v naší restauraci, ale také nabízíme nově možnost samoobslužného koutku s nabídkou čerstvých sendvičů, salátů a dalších dobrot, čerstvě praženou kávou a nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů k odběru na terasu či na pokoj. Pokud dáváte přednost vlastní přípravě jídla, jsou naše lesní apartmány s plně vybaveným kuchyňským koutem tou správnou volbou.


A co Vás zaručeně překvapí? Bezpochyby samotná lokalita. Celý areál přirozeně navazuje na rozsáhlý lesní komplex, který jen podporuje fakt, že je národní přírodní rezervace Voděradské bučiny místem s nejčistším vzduchem ve středních Čechách.







56 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page